vrijdag 28 augustus 2009

Bob Dylan's stem op uw GPS - Tom Tom

"I'm lost somewhere, I must have made a few bad turns"
"There must be some way out of here"

Ik heb er weinig vertrouwen in. LOL


Dat muzieklegende Bob Dylan wel eens opduikt in reclamecampagnes, is bekend, maar nu gaat hij zelfs voor zijn doen erg ver.
Dylan spreekt naar eigen zeggen met 'een aantal autobedrijven' over het gebruik van zijn stem voor autonavigatiesystemen.

De muzikant gaf in een radioprogramma op de Britse BBC alvast een voorproefje van hoe hij dat gaat doen: 'Ga links bij de volgende straat. Nee, rechts. Weet je wat, ga maar gewoon rechtdoor.' De 68-jarige Amerikaan zei niet wanneer autorijders hem voor het eerst als persoonlijke reisbegeleider te horen zullen krijgen.

BRON

2 opmerkingen:

 1. Eigenlijk is dit pure onzin. Werk van een journalist op zoek naar wat kopij voor zijn krant.
  Een linkje naar de geschiedenis achter die historie: http://mickhartley.typepad.com/blog/2009/08/no-sense-of-humour-1.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Natuurlijk is dit geen pure onzin. Het is een uit de hand gelopen grap door een interview met ome Bob en dat is een eigen leven gaan leiden.
  Als de media en de internet bloggers hier maar genoeg ophef over blijven maken zullen er vast wel van die TomTom, Garmin of andere GPS bedrijven zijn die er wat in zien en hem hiervoor gaan benaderen.
  En, ome Bob, niet vies van wat voor commerciële activiteiten dan ook en vooral van de daarbij behorende inkomsten, zwicht dan wel en daar hebben wij dan profijt van.
  Lijkt me fantastisch om door Dylan het bos in gestuurd te worden. Is trouwens niet moeilijk want ook andere stemmen sturen je het bos in, vooral als je in België woont zoals ik.

  BeantwoordenVerwijderen